Foto: Cockie Kremers

Zondag 17 oktober is er weer veel variatie qua onderwerpen te horen in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur zijn er namelijk weer diverse telefonische interviews, actueel nieuws, leuke muziek en een prijsvraag waarbij de snelste beller met het juiste antwoord een tegoedbon voor een 12uurtje bij Eeterij Libre kan winnen.

De activiteitencommissie van Myllesweerd gaat op zondagmiddag 28 november een feestmaandmarkt organiseren. Wendy Damen uit Sint Hubert is lid van deze commissie en zal in Het 12uurtje meer vertellen over het hoe, wat en voor wie.

Piet Gerrits uit Mill is samen met andere bewoners rond vliegbasis Volkel actief op het gebied van het geluid wat de vliegtuigen produceren. Wat zij precies doen en wat de bedoeling is van hun werkgroep hoort u zondag in Het 12uurtje.

Parkbeheer Langenboom is actief met het beheren en onderhouden van het Hertenkamp in Langenboom. Binnenkort start er een verkoop van kalenders om hun kas wat te spekken. Met Wim Willems gaan de programmamakers bellen over hetgeen zij zoal doen.

Op donderdagavond 28 oktober staat cabaretier Mark van de Veerdonk uit Slabroek (Uden) in Theater Myllesweerd. Eindelijk mag ook Mark weer optreden. Wat we in de show ‘geen Viking’ kunnen verwachten hoort u in Het 12uurtje, want dan bellen Tom en Corné met Mark van de Veerdonk.

Verder is er het spelletje Pim, Pam Pret, bellen ze met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag, is het ElvisTime en bespreken de 2 carnavalsliefhebbers ook de actuele stand van zaken rond de nieuwe prinsenparen en het carnavalsseizoen.

Like hun Facebookpagina om niets te missen, check hun podcast om interviews terug te luisteren en zie www.het12uurtje.nl.