Wie ben ik? Geen stilzitter. Dat typeert mij misschien wel het beste. Woonachtig aan de Udensedijk in Mill en paps van twee fantastische kinderen.

In het weekend vaak langs de zijlijn bij Juliana te vinden als supporter van Tijn en coach bij MHV’81’van het handbalteam van Lotte. Fijne vrienden, lekker koken, uit eten, een gezellig terras met een heerlijk biertje, dat past mij wel. Geregeld pak ik de wielrenfiets en thuis hebben we voldoende ruimte om te tuinieren en te klussen. Ook ga ik graag wandelen met Rax, mijn trouwe viervoeter. Onlangs heb ik Goeigerei.nl opgericht vanuit mijn interesse voor streekproducten, waarmee ik boeren in de regio wil ondersteunen. Daarnaast ben ik actief bestuurder binnen ondernemersvereniging Cubox en eerder ook bij stichting Leergeld Land van Cuijk.

Mijn dagelijks werk bestaat uit het verbinden van ondernemende types in het Land van Cuijk. Samen bijdragen aan initiatieven die ons woon- en werkklimaat verbeteren. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.
Mijn organisatie InZaken.nl en het magazine Inzaken Land van Cuijk zijn hiervoor een middel. Op persoonlijk vlak kan ik een steentje bijdragen door actief deel te nemen aan de politiek.

Graag vertegenwoordigen we, met Liberaal Land van Cuijk, op deze manier de ondernemende inwoners van onze nieuwe gemeente. Want ook deze doelgroep geeft kleur aan het Land van Cuijk! Binnen de 33 kerkdorpen hebben we te maken met veel ondernemende types. Zij zullen veel van elkaar kunnen leren en met elkaar veel kunnen bereiken Evenementen, sportverenigingen, ondernemersverenigingen, initiatieven voor ouderen, jeugdvermaak en prachtige bedrijven; we hebben het allemaal in huis. Dit onder leiding van een grote groep enthousiaste mensen.
Daar is waar de kracht van onze leefbaarheid zit en met de nieuwe gemeente moeten we deze initiatieven blijven faciliteren.

We staan er met Liberaal Land van Cuijk voor dat er ruimte is voor deze ondernemende types om actief te blijven organiseren en ondernemen.
Zo blijven we lekker in beweging en blijft het hier prettig werken en wonen.

Robert Hermens
Nummer 34 op de kandidatenlijst van Liberaal LVC