Als u Mill binnen komt rijden dan valt het op. Op vijf plaatsen hangt een spandoek met de tekst: Toneelvereniging Miamtoca zoekt leden. De boodschap is duidelijk.

In 2022 bestaat toneelvereniging Miamtoca 50 jaar. De vereniging heeft een bescheiden aantal leden en deze zijn op zoek naar (misschien) U of jou. Het liefst hebben we leden die een rol spelen in een toneelstuk. Miamtoca staat erom bekend dat ze kluchten en blijspelen spelen. Er wordt gerepeteerd op dinsdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in de toneelzaal van Myllesweerd. Dit doen we niet het hele jaar. We beginnen (vaak) in september of oktober en in maart of april spelen we dan de voorstellingen. Kom eens binnen lopen tijdens een van de repetities. Deze zijn nu in volle gang. Handig is het om even te laten weten dat je komt. Dat kun je doen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarnaast kunnen we natuurlijk ook hulp gebruiken bij het bouwen van een decor, de verlichting en het geluid. Het bouwen van een decor gebeurt vaak in de laatste week voor de uitvoeringen en repeteren met licht en geluid de laatste weken voor een uitvoering.

Ook hebben we nog een jeugdafdeling. Hierin spelen kinderen vanaf 7 jaar. Ook hier zijn nieuwe leden welkom. De jeugd repeteert op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in de toneelzaal van Myllesweerd. En ook hier geldt: kom eens binnenlopen.