We zijn op zoek naar een fijne betrouwbare hulp in de huishouding, voor ongeveer 6 uur per week. Uren en tijden in overleg. Locatie Wilbertoord. Interesse? Dan horen wij het heel graag. Stuur een mail naar de Neije Krant, dan sturen zij het naar ons door, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nog even wachten en dan is de Sint weer in Nederland! En wat is er nou leuker dan Sinterklaas en/of Pieten thuis op bezoek!? Het kan! Voor meer info en reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Is uw stoel of bank doorgezakt? Deze kunnen wij opnieuw voor u opvullen. Ook oud of beschadigd leer kunnen wij herstellen alsof het weer nieuw is. Ook reinigen van uw stoffen en leren meubels of alle andere meubelwerkzaamheden zijn bij ons in vakkundige handen. Zie www.demeubelgeneratie.nl of bel 06 82 21 30 72.

Is filmen en of filmbeelden monteren je hobby? De Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk zijn op zoek naar extra vrijwilligers. Belangstelling? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pompoenen te koop. Sier, Halloween en Soeppompoenen veel soorten en maten. Beerseweg 36 in Mill.

Te koop in Mill - Kachelhout, bellen na 18.00 uur tel 0485 453733.

Pompoenen te koop. We hebben van allerlei soorten pompoenen maar ook pompoen- bloemstukjes en pakketjes met pompoenen om cadeau te geven. Adres: Kraaiweg 17 en Achterdijk 30 in Mill.

Peter’s Bonsai - Toe aan een nieuwe hobby, of gewoon benieuwd? Kom na telefonische afspraak gerust eens kijken, 06 53 75 72 07 klompenmakersstraat 36 Wanroij.

Een Abraham, Sarah, jubilaris of een andere jarige feliciteren en deze feestdag niet stilletjes voorbij laten gaan? Huur een opblaasbaar feestfiguur, blikvanger of laat een op maat gemaakt persoonlijk spandoek maken. Zie www.deverhuurschuur.nl en www.felicitatiedoek.nl.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl en op de Tv-krant van de Lokale Omroep Mill publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert en aan de L.O.M. uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..