Deze week is Peter Verstegen van Forum Voor Democratie Land van Cuijk te gast in de laatste reguliere Regelkevers. Komende week is er een Regelkevers te horen met uitspraken van alle 13 lijsttrekkers die zij deden in dit radioprogramma bij de Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk. In de week van de verkiezingen (donderdag 25 november en zaterdag 27 november) is er een uitzending te horen waarin de programmamakers de uitslagen behandelen en praten met zowel winnaars als verliezers van deze gemeenteraadsverkiezingen Land van Cuijk.

Al in 2000 was Peter Verstegen actief in de lokale politiek in de gemeente Boxmeer. Toen voor Sociaal Liberaal Zakelijk Boxmeer, volgens Peter de voorloper van Forum Voor Democratie. Voor deze partij was hij burgerlid in een raadscommissie. In maart dit jaar stond hij op de kandidatenlijst voor FVD bij de landelijke verkiezingen. Vanuit die rol werd hij ook gevraagd als lijsttrekker voor het Land van Cuijk. Daarover moest hij toch wel even nadenken, maar uiteindelijk zei hij ja: “Ik heb heel veel passies in mijn leven. Mijn leven is per definitie 400 jaar te kort, zoveel ambities heb ik nog. Maar mijn drive is dat dit hoognodig is en wellicht wel een beetje te laat.”

Waarom het te laat is, de meningen, standpunten en ambities van Peter Verstegen komen aan de orde in Regelkevers. Beluister deze uitzending op donderdag (11 november) om 18.00 uur bij Omroep Land van Cuijk en op zaterdag (13 november) om 09.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. In de week van uitzending komt de betreffende aflevering ook online te staan in de podcast van Regelkevers. Deze is te vinden bij alle podcastproviders waarop men zich gratis kan abonneren waardoor men een melding krijgt als er een nieuwe aflevering is geplaatst. Ook staan deze allemaal in de podcastpagina op www.regelkevers.nl.