Dinsdag 16 november is alweer de 14de bijeenkomst van het Jeugd Hobby Centrum. De kinderen kunnen boetseren, hout bewerking, tekenen, schilderen en creatief bezig zijn. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Onder leiding van 10 deskundige vrijwilligers in een sociaal, veilig en vertrouwde omgeving.

Inmiddels zijn er al meer dan 150 kinderen aangemeld voor het seizoen 2021-2022, afkomstig van de 5 basisscholen van de gem. Mill en enkele van de regio dorpen.
Het Jeugd Hobby Centrum stelt zich als doel om de creatieve ontwikkeling –vaardigheden van zowel jongens als meisjes van 6 tot 12 jaar, te bevorderen met behulp van een uitgebreid assortiment materialen en technieken.

Achtergrond: de jeugd te leren zinvol gebruik te maken van hun vrije tijd door kennis te maken met verschillende creatieve mogelijkheden . Deze zelf aan te leren en toe te passen ,waardoor eigen creativiteit tot ontplooiing komt. Creatieve hobby's helpen jongeren zichzelf te uiten op hun manier, wat veel voldoening kan geven. Jammer genoeg bestaan er nog maar zeer weinig plaatsen waar creatieve hobby’s door jeugdigen uitgeoefend kunnen worden.

Organisator het Senioren Hobby Centrum( met meer dan 23 soorten hobby mogelijkheden voor 50 plussers) is er opnieuw in geslaagd om een activiteit te organiseren waar behoefte aan is, en deze activiteit is tevens een mooie interactie met de verschillende leeftijdsgroepen.

Zin om mee te doen, bij tekenen en/of schilderen. Snel opgeven dan. Hobby groep: Hout, Boetseren en Creatief zitten tot eind mei vol. Volgende bijeenkomst is op 14 december 2021

Inschrijven kan via https://www.sjorssportief.nl/activiteit/185147/kunstwerken-maken Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.