Lijsttrekker Ben Litjens van Keerpunt, lijst 10. (Foto: Arjan Broekmans)

LAND VAN CUIJK - “Back to Basic. Terug naar het normale”, luidt de visie van Ben Litjens van Keerpunt, Lijst 10. “De mensen hebben momenteel veel zorgen ook door gemeentelijk beleid en besluiten.”

“Bijna dagelijks dagelijks spreken mensen mij aan over hun zorgen, die volgens hen veroorzaakt worden door gemeentelijk beleid, door besluiten van de gemeentebestuurders en hun ambtelijke medewerkers.”

“Als Lijsttrekker van Keerpunt, Samen standvastig vooruit, Lijst 10, stel ik alle inwoners in de gelegenheid om het onderwerp van hun zorgen aan mij te mailen. U hoeft enkel één trefwoord te vermelden over uw zorgen bijvoorbeeld: Jeugdzorg; Woningbouw; Vervoer; Veiligheid; Ambtelijke dienstverlening; onverschilligheid bij uw gemeentebestuurders enzovoort. Uw mailgegevens blijven vertrouwelijk. Keerpunt kan in de nieuwe gemeenteraad van het Land van Cuijk uw zorgen met feiten aan de orde stellen.”

Actie: Inventarisatie actuele problemen en zorgen door gemeentelijk beleid en besluiten. U kunt uw mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./
Onderwerp van uw zorg: ..............
Wilt u geïnterviewd worden? ..............
Wat is uw huidige gemeente? ..............
Alle inwoners van de nieuwe gemeente Land van Cuijk kunnen reageren! Verder kunt u nu ook aangegeven of uw geïnterviewd wilt worden over uw zorgen. Dit interview wordt dan geplaatst op de website van Keerpunt: www.keerpuntlvc.nl.

De eerste tien kandidaten op onze Verkiezingslijst heb ik voorbije week aan u voorgesteld. Nu de kandidaten 11 t/m 17:

11e is Youri van der Heiden uit Escharen, een sympathieke jongeman, die technicus is en lid is van de vrijwillige brandweer.
12e is Robert Melsen uit Grave, iemand met grote algemene kennis en met een groot hart voor een levendige middenstand.
13e is Carla Jordens uit Velp (NB), een agrarisch onderneemster met speciale betrokkenheid bij de biologische landbouw.
14e is Matt van den Broek uit Gassel is een echt verenigingsmens en garagehouder.
15e is Tom Voet uit Grave heeft een stratenmakers bedrijf met een regionale bekendheid.
16e is Jeroen Splithof uit Langenboom, een technisch specialist met een landelijk netwerk.
17e is Elly van Dongen uit Linden, bekend om haar dierenliefde. Zij heeft het kattenhotel De Steenrakkertjes en de camperplaats De Kleine Geest.