Ze moest even zoeken in de ordners op zolder, maar al snel vond Rianne van der Ven het bewijs; in december 1986 bestelde ze haar eerste producten bij het salonmerk Sothys en was vanaf dat moment dus zelfstandig ondernemer. Een mooi moment om terug, maar ook vooruit te kijken.

Als jonge vrouw is Rianne van de Ven in 1984 gestart met de opleiding Schoonheidsspecialiste en behaalde in november 1986 haar diploma en volgde tevens de visagie-opleiding bij Badawi. Als tiener was Rianne altijd al bezig om mensen mooier te maken. Zo kapte ze de haren van haar tantes en moeder en stak de haren van vriendinnen op en bracht nog een mooie make-up op voor het uitgaan. Uiterlijke verzorging is haar met de paplepel ingegeven. Haar oma had na de oorlog een drogisterij en drie van haar tantes waren schoonheidsspecialistes.

Beautique Rianne

Na het afronden van haar opleiding is Rianne direct begonnen met het uitoefenen van haar vak. Vanaf het moment dat ze in Mill kwam wonen, in 1990, heeft ze haar schoonheidssalon Beautique Rianne geopend. Een salon aan huis, zodat ze dit kon combineren met de opvoeding van hun dochters Yenthe en Myrthe. In loop der jaren is de salon uitgegroeid tot een bekend adres voor huidverbetering.

Duurzaam resultaat

Daar waar het bij veel schoonheidsspecialisten draait om luxe en snel resultaat tijdens een behandeling, legt Rianne graag de aandacht bij een duurzamer effect. Uit ervaring – ze zit immers al 35 jaar in het ‘vak’ – weet ze dat het resultaat in het niet valt wanneer de klant de goede huidverzorging thuis niet voorzet. Natuurlijk zorgt ze ervoor dat ze haar klanten tijdens de behandeling in haar comfortabele stoel heerlijk pampert en het gevoel van totale ontspanning geeft. ‘Een mooi resultaat als de klant mijn salon verlaat is natuurlijk belangrijk, maar de volgende dag wil je er net zo goed uitzien’, aldus Rianne. ‘De huid vertelt mij alles over de gezondheid van de klant en waar de aandacht naartoe moet. Ik ben getraind om huidproblemen te signaleren en daar een passende behandeling op af te stemmen. Na de behandeling adviseer ik de klant hoe thuis goed voor de huid te zorgen’.

Kritisch op nieuwe ontwikkelingen

Rianne is altijd leergierig gebleven en zoekt de allerbeste producten voor haar klanten. Producten die zonder apparatuur intensief werken, maar ook volledig bestaan uit natuurlijk bestandsdelen, niet getest zijn op dieren en hyper allogeen zijn. Zo heeft ze ook een opleiding Dermatologie gevolgd en volgt ze jaarlijks diverse cursussen en workshops om alle kennis op te doen over nieuwe technieken en bestandsdelen. ‘Vernieuwen en bijblijven in het vak staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben dan ook altijd erg kritisch en sceptisch over nieuwe technologieën en apparatuur. Ik ga op onderzoek uit en weet zo goed te vertellen of het werkzaam of juist schadelijk is en wijs mijn klanten hier graag op. Uiteraard heb ik dan ook een gezond alternatief, want ja, mooi willen we allemaal zijn, toch?’.

35 dagen feest

Mooie momenten moet je vieren en daarom heeft Rianne vanaf eind november voor 35 opvolgende dagen feestelijke jubileumaanbiedingen. Ze deelt dan dagelijks via haar Facebookpagina www.facebook.com/beautiquerianne de speciale jubileum-dag-actie. De feestelijke aanbiedingen worden ook wekelijks per mail gestuurd. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via www.beautiquerianne.nl. De jubilieumaanbiedingen gelden niet alleen voor de behandelingen, maar ook voor de vele producten die te verkrijgen zijn bij Beautique Rianne. Naast Sothys en Pandhy’s vindt u in Rianne’s salon ook Bernard Cassière, Beauty Pillow, Wasparfum en heerlijk beddegoed; allemaal mooie merken met prachtige en betrouwbare producten.

Beautique Rianne
Rianne van der Ven
Bastaardstraat 22
5451 XT Mill
06-50539235
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.beautiquerianne.nl