Waarom ga je op de kieslijst staan? Iedereen heeft daarvoor zijn eigen motieven. Ik ben op de kieslijst gaan staan voor Team Lokaal omdat ik graag iets wil bijdragen aan de maatschappij. De maatschappij heeft al zoveel voor mij gedaan zoals leuk werk, fijne mensen om me heen, opleidingen en een mooie omgeving. Net zoals heel veel andere mensen wil ik iets terug doen voor de gemeenschap. Veel mensen dragen op hun eigen manier een steentje bij, op een manier die het beste bij hem of haar past en waar ze plezier aan beleven.

Ook ik weet vaak niet direct het antwoord en ben soms wel eens jaloers op mensen die wel altijd en overal het juiste, gemakkelijke antwoord op weten. Althans het juiste antwoord in hun ogen. Maar te gemakkelijke antwoorden en oplossingen werken vaak niet. Ook hier geldt; als het te mooi is om waar te zijn is het meestal ook niet waar. Om betere oplossingen te bedenken moet je alle kanten van het verhaal bekijken. Ja dat kost tijd en moeite en daar kun je niet snel mee scoren maar is op de lange termijn wel beter.

Gelukkig is Algemeen Belang ’90 en Team Lokaal zo’n club waar ik de ruimte krijg om iets van meerdere kanten te bekijken op basis van inhoudelijke argumenten, zonder gehinderd te worden door landelijk opgelegde partijstandpunten. Mijn professionele kennis kan ik daarbij goed inbrengen net zoals anderen mensen binnen Team Lokaal of uit de omgeving dat doen. En om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan de gemeenschap dat is de reden waarom ik op de kieslijst ben gaan staan.

Marcel van den Elzen - Mill
Team Lokaal, lijst 1