De specialisten van het Inloop Computer Café (SHC) Mill staan weer klaar voor u, iedereen is welkom, jong en oud, op vrijdag 26 nov. van 13.30-15.00 uur. U hoeft geen lid te zijn van het Senioren Hobby Centrum. Adres Hoogstraat 17 (achter het gemeentehuis) - Mill.

Voor al uw computervragen kunt u “inlopen” bij de deskundige begeleiders van het Inloop Computer Café. Het inloop computer café is geopend op de laatste vrijdag van de maand 13.30-15.00 uur.

U kunt o.a. met de volgende vragen of problemen bij ons terecht:

Hoe krijgt u programma’s op uw computer/laptop/tablet? U snapt de programma’s op uw computer/laptop/tablet niet. U wilt juist veel meer weten en hebt vragen over het gebruik, programma's en mogelijkheden van e-mail, Internet, Excel, PowerPoint enz.

Hoe beveiligt u uw computer/laptop/tablet optimaal? Inbouwen van een (betere) harde schijf? Meer geheugen? Betere grafische kaart? Hoe moet ik een email adres aanmaken? Hoe moet ik een email versturen. Wat is een bijlage? Wat is een Word- PDF bestand?

Indien uw vraag niet direct beantwoord kan worden helpen wij zoeken naar het antwoord hierop.

Voor meer informatie Johan Bardoel 0486-431252 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..