Op zaterdagavond 11 december organiseren we als Lokale Omroep Mill voor de laatste keer een Telebingo. Vanaf 1 januari maken we deel uit van de nieuwe “Streekomroep Land van Cuijk”. Of en in welke vorm er een Telebingo blijft is niet bekend.

We spelen in 6 rondes. De eerste 5 rondes is de prijs Eur 100,- en de 6e Eur 350,-.

Als u mee wilt spelen kan dat door het verschuldigde bedrag (Eur 10,- per kaart) over te maken op bankrekening NL83 Rabo 013.43.19.990 t.n.v. Lokale Omroep Mill. Vergeet daarbij niet het adres te vermelden waar de kaarten bezorgd moeten worden.

Mensen die de bingo op tv kijken via T-Mobilethuis (kanaal 749) kunnen niet meedoen omdat het signaal van de L.O.M. daar een vertraging heeft van ongeveer 10 minuten.

Na ontvangst van de betaling ontvangt u de bingokaart(en) in de bus. Meespelen kan alleen binnen de Gemeente Mill en Sint Hubert. Uw betaling dient uiterlijk vrijdag 10 december 12.00 uur bij ons binnen te zijn.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

De medewerkers van de Telebingo bedanken alle mensen die de afgelopen 30 jaar hebben meegespeeld of gesponsord en wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2022 toe.