Sponsoring van 500,- euro voor jouw favoriete club dankzij Boekestijn Transport Service B.V.

Boekestijn Transport Service B.V. is een internationaal opererend transportbedrijf en is al sinds 1995 gevestigd in Mill. Zij zijn dan ook actief betrokken bij hetgeen er leeft en speelt in de gemeente Mill en Sint Hubert en directe omgeving. Om dit nogmaals te onderstrepen willen ze ook graag het verenigingsleven ondersteunen. Dit doen ze al op diverse manieren, maar bij deze speciale actie in de aanloop naar het Winterfestijn van de gemeente Mill en Sint Hubert mag u bepalen welke vereniging een extra financiële bijdrage van 500,- euro van Boekestijn zou moeten krijgen.

Los de puzzels op in De Neije Krant van 26 november en stuur de oplossingen voor maandag 20 december in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld naast uw naam, adresgegevens en telefoonnummer ook welke vereniging of club u de 500,- euro zou willen schenken. Deze puzzelpagina is ook te vinden op www.winter-festijn.nl.

De winnaar zal tijdens het Winterfestijn bekend worden gemaakt. Het Winterfestijn is het afscheidsfeest van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert en zal 26, 27 en 28 december gehouden worden in het Aldendrielpark in Mill.

Boekestijn Transport Service heeft regelmatig vacatures. Meer weten of belangstelling in werken bij een internationale speler op de transportmarkt? www.boekestijntransport.com