In november 2021 leest heel Nederland het boek: 'De wandelaar' van Adriaan van Dis. Dit boek konden bibliotheekleden gratis ophalen in de bibliotheek, zolang de voorraad strekte. Ook voor slechtzienden is het boek verschenen in een speciale XL (grote letter) editie. Speciaal voor deze lezers en andere geïnteresseerden start BiblioPlus in februari met een Leesclub voor blinden en slechtzienden: XL leesclub ‘De Wandelaar’.

Ga in gesprek!

Vind je het leuk om met andere lezers over boeken in gesprek te gaan? Meld je dan aan voor de XL leesclub ‘De Wandelaar’. In februari organiseren we speciaal voor blinden en slechtzienden een bijeenkomst in de bibliotheek. We starten met ‘De Wandelaar’ en praten onder deskundige begeleiding over de thema’s in het boek. Wat heeft het boek jou gebracht? Deel je mening en je ervaring met andere leesliefhebbers!

Iedereen kan meedoen

Omdat we alle mensen met een leesbeperking de gelegenheid willen geven deel te nemen aan de XL Leesclub ‘De Wandelaar’ bieden we in samenwerking met Bibliotheekservice Passend Lezen het boek ook als audio- of brailleboek aan. Het materiaal ter voorbereiding van de leesclubbijeenkomst in februari wordt geleverd in de gewenste leesvorm. Ben je niet blind of slechtziend maar wel enthousiast? Dan ben je ook welkom! Aanmelden voor de XL leesclub kan bij Wilma Lems, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0485-312566.