Er is veel belangstelling van huurders om een afspraak te maken met onze energiebespaarcoaches. De ondersteuning van de coaches wordt zeer gewaardeerd. Om huurders die een beroep doen op de energiecoach zo snel mogelijk te helpen, zijn we op zoek naar nieuwe coaches.

Je kunt energiecoach worden als je enthousiast wordt van energiebesparing en minimaal één dagdeel per week beschikbaar bent. Een technische achtergrond is handig, maar nog veel belangrijker is dat je over goede sociale vaardigheden beschikt en in staat bent om je in te leven in de doelgroep. De doelgroep heeft namelijk vaak juist weinig technische kennis in huis.

Training

Als je geïnteresseerd bent, volg je in december en januari enkele trainingsbijeenkomsten tot energiecoach. Daarin leer je meer over energiebesparing in huis, ontvang je praktische tips over hoe je op een eenvoudige manier energie kunt besparen én leer je hoe je deze tips overbrengt. Aan het eind van de training ben je in staat om bewoners te helpen zuiniger om te gaan met energie. Ze besparen op deze manier energiekosten en gaan met meer comfort wonen. Je gaat dan ook direct aan de slag.

Interesse en aanmelden

Heb je interesse in, of vragen over, deze vrijwillige job? Stuur dan een e-mail met het onderwerp ‘Energiebespaarcoach’ naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar uw huidige gemeente en vraag naar de coördinator energiebespaarcoaches. Doe dit vandaag nog! We maken dan kennis en besluiten samen of u mee gaat doen in de komende training.