Komende zondag is er bij L.O.M.-radio om 12.00 uur weer tijd voor Het 12uurtje. Een radioprogramma met Tom Raaijmakers en Corné Kremers. Naast muziek, spelletjes, actuele informatie en hun kijk op de wereld, zijn er ook diverse (telefonische) interviews. Dit alles tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij de Lokale Omroep Mill.

In Den Haag is het gelukt een nieuwe regering te vormen. Het duurde een hele tijd. Zolang zal de vorming van een coalitie in het Land van Cuijk niet gaan duren. Want al na amper 3 weken hebben CDA, Team Lokaal, Liberaal LVC en GroenLinks / PvdA besloten samen door te praten over de vorming van een college. Komende zondag zal CDA lijsttrekker Bouke de Bruin in Het 12uurtje een toelichting geven op de actuele stand van zaken.

René Schipperheijn is voorzitter van het Ondernemers Collectief Mill. Zij stellen 500,- euro beschikbaar voor de club of vereniging met een leuk of origineel idee voor een activiteit in 2022. Maar ook zijn zij samen met de gemeente initiatiefnemer van het Startersloket. Wat dit is? Luister zondag naar Het 12uurtje.

Het Merletcollege heeft een eigen foodtruck. Hiermee viel men vorige week al in de prijzen. Wat een school met een eigen foodtruck doet en wat hun toekomstplannen zijn, dat zal Mario van Wetten in Het 12uurtje toelichten.

Verder is er het spelletje Pim Pam Pret, bellen ze met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en is het weer ElvisTime. www.het12uurtje.nl