Wilt u als club, vereniging of andere niet commerciële organisatie uw kerst- en nieuwjaarsgroet overbrengen via de Tv-krant bij de Lokale Omroep Mill? Stuur deze dan inclusief logo voor maandag 20 december in. Deze worden dan in de Tv-krant verwerkt gedurende de kerstdagen en rond de jaarwisseling. Mail dit alles naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tv-krant

Via de Tv-krant bij de Lokale Omroep Mill is sinds de start van de L.O.M. in 1988 al het lokale vereniging- en gemeentenieuws te lezen. Ook leest u er oproepen, felicitaties en worden er foto’s geplaatst van activiteiten en evenementen. De Tv-krant wordt af en toe onderbroken door Tv-uitzendingen en op de achtergrond van de Tv-krant hoort u de radio-uitzending van de Lokale Omroep Mill. Maar na de jaarwisseling is er een verandering.

Vanaf 1 januari gaat de Lokale Omroep Mill samen met Omroep Land van Cuijk op in een nieuwe streekomroep. Hierdoor zal niet alleen de radioprogrammering veranderen, maar ziet ook de programmering op Tv er anders uit. De Tv-krant zal te zien blijven, maar dan ook met nieuws en informatie uit de rest van het Land van Cuijk. Er zijn straks vaker en meer Tv-uitzendingen te zien dan nu. Binnenkort zal de programmering op Tv net als de radioprogrammering bekend gemaakt worden.

Na 1 januari zal het mailadres voor het aanleveren van al uw nieuws voor de Tv-krant wijzigen. Welk adres dit precies gaat worden hoort en leest u later. Voorlopig zijn al uw berichten voor de Tv-krant en de afdelingen radio en Tv welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..