1 januari 2022 is het dan echt zover: de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis gaan samen verder als één gemeente Land van Cuijk. Achter de schermen wordt door veel betrokkenen hard gewerkt aan de inrichting van de nieuwe gemeente.

Waar kan ik informatie vinden over de afvalinzameling in 2022?

Tot het einde van het jaar kunt u alle informatie over afvalinzameling vinden via de website www.afvalaanbieden.nl.

Vanaf 1 januari 2022 zamelt Van Kaathoven het huishoudelijk afval in. In sommige gevallen zal de inzameldag veranderen. De afvalkalender voor 2022 is binnenkort digitaal beschikbaar via de website en DeAfvalApp.

Informatie over afvalinzameling is vanaf 1 januari 2022 online beschikbaar via www.gemeentelandvancuijk.nl/afval. Voor vragen over afvalinzameling kunt u vanaf 1 januari 2022 contact opnemen via 0485 - 85 4000 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe kan ik vanaf 2022 gebreken in de openbare ruimte of klachten over afval melden?

Is er straatverlichting vlakbij uw woning kapot? Of is uw huisvuil niet opgehaald? U kunt gebreken in de openbare ruimte en klachten over afval melden via de website www.landvancuijk.nl of de MijnGemeente app op uw mobiele telefoon.

Wat betekent een nieuwe gemeente voor u?

Uiteindelijk betekent een nieuwe gemeente dat we betere dienstverlening kunnen leveren. We kunnen efficiënter werken en nog meer inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Zo verbeteren wij de digitale dienstverlening, waardoor u veel zaken zelf online kunt regelen. Op een moment dat het u uitkomt. Natuurlijk blijft ons klant contact centrum voor u beschikbaar als u liever persoonlijk contact hebt.

Hoe informeren wij u?

De komende weken informeren wij u op verschillende manieren over de nieuwe gemeente. Zo plaatsen wij wekelijks een artikel op de gemeentepagina, kunt u de veelgestelde vragen en antwoorden vinden op onze tijdelijke webpagina www.gemeentelandvancuijk.nl/vraagenantwoord en u kunt zich aanmelden bij onze tijdelijke kanalen op sociale media:
Facebook: gemeentelvc
Twitter: @gemeente_LvC
Instagram: gemeentelvc

Contactgegevens

Vanaf 1 januari kunt u de gemeente Land van Cuijk op de volgende manieren bereiken.
Centraal bezoekadres:
gemeentehuis Cuijk
Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk

Postadres:
Postbus 7, 5360 AA Grave
Arnoud van Gelderweg 71 , 5361 CV Grave
Antwoordnummer 10018, 5360 VB Grave

Algemeen telefoonnummer: 0485 - 85 4000
Algemeen e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sociaal Domein Front Office (voor alle vragen over zorg, inkomen en werk): 0485 - 85 4444
Centrum Jeugd en gezin Land van Cuijk: 0485 - 85 3333

Het basisadres van de website wordt vanaf 1 januari: www.landvancuijk.nl
Tot die tijd leest u alle informatie over de gemeente Land van Cuijk in oprichting op www.gemeentelandvancuijk.nl.