Aanstaande zondag 26 december, 2e kerstdag is bij de Lokale Omroep Mill het laatste 12uurtje te horen. Want per 1 januari gaat de L.O.M. samen met Omroep Land van Cuijk op in Streekomroep Land van Cuijk. Na een grondige verbouwing en nieuwe inrichting van de radiostudio, is Het 12uurtje vanaf zondag 16 januari ook daar te beluisteren. Dit elke zondagmiddag van 12.00 uur tot 14.00 uur met nieuws, informatie, spelletjes, leuke muziek en Tom Raaijmakers en Corné Kremers.

Aanstaande zondag hoort u in Het 12uurtje naast kerstmuziek, uw kerstgroeten en een kerstspelletje, ook meer over het annuleren van carnavalsactiviteiten in Mill. SCM voorzitter Leon Claessens zal een toelichting geven op dit besluit.

De gemeente Land van Cuijk krijgt 7 wethouders. En Mark Janssen van Gaal uit Wilbertoord is een van hen. In Het 12uurtje schuift wethouder Janssen aan om meer te vertellen over zijn plannen en de toekomst van deze nieuwe gemeente.

Boekestijn Transport Service in Mill stelde 500,- euro beschikbaar als sponsoring aan uw favoriete club of vereniging. Iedereen kon na het oplossen van een puzzel de eigen favoriete organisatie nomineren. Wie deze 500,- euro krijgt? Zondag bellen Tom en Corné met de voorzitter van ......

Verder is er uiteraard een leuk spelletje en kunt u dus uw kerstgroeten doen en kerstmuziek aanvragen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app naar 06 22 888 404. Zelf live op de radio de kerstgroeten doen? Vermeld dan het telefoonnummer waarop u zondag te bereiken bent.