Heb jij een leuk idee voor een activiteit, evenement of actie in 2022? Laat dit dan weten aan het Ondernemers Collectief Mill. Want het leukste, origineelste of beste idee krijgt 500,- euro om het ook daadwerkelijk te realiseren. Wellicht wil jouw club of vereniging een leuke activiteit voor haar leden organiseren, of bijvoorbeeld een open dag om inwoners te interesseren en informeren of wil je samen met je vereniging juist een openbare activiteit of evenement op poten zetten? Laat het dan voor 1 januari 2022 weten aan OCMill. Omschrijf wat je idee is en stuur het naar:

Ondernemers Collectief Mill
Beatrixstraat 13
5451 ZB Mill
e. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In januari zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Ondernemers Collectief Mill

OCMill is een ondernemersvereniging in de gemeente Mill en Sint Hubert waarbij alle ondernemers zich thuis (kunnen) voelen. Van winkelier tot horecaondernemer en van ZZP’er tot industrieelondernemer, OCMill biedt activiteiten voor iedereen. Vandaar ook onze leus, Samen Meer (gemeente) Mill!
Samenwerken en samen meer bereiken. Dat is het doel en de basis van het Ondernemers Collectief Mill. Dit doen we door zowel zaken te organiseren waarmee we richten op de consument als op de eigen leden en overige belangstellende ondernemers. Daarnaast behartigt OCMill de belangen van de eigen leden richting bijvoorbeeld de gemeente, politiek en dorps- en wijkraden. We participeren tevens actief met een bestuursfunctie in de Dorpsraad Mill en als lid van het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill.

Activiteiten

Het Ondernemers Collectief Mill organiseert in gezamenlijkheid de meest uiteenlopende activiteiten voor de ondernemer en consument. Dit via activiteiten in het centrum van Mill, maar ook elders in de gemeente Mill en Sint Hubert worden activiteiten opgezet. Daarnaast zijn er gezamenlijke mediacampagnes zoals Koop Lokaal en meer.
Naast de externe zaken die georganiseerd worden ter promotie van ondernemend (gemeente) Mill, zijn er ook tal van bijeenkomsten om als ondernemers onderling te kunnen netwerken. Dit om elkaar beter te leren kennen en te zien waar ondernemers in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord elkaar kunnen versterken. Deze netwerkavonden zijn zowel voor eigen leden, maar ook organiseren we openbare avonden met gastsprekers.
OCMill stimuleert en motiveert anderen ook in het organiseren van activiteiten. Dit niet alleen met ideeën, maar ook met financiële ondersteuning. Hiermee zijn al tal van nieuwe activiteiten en evenementen ontstaan die na steun van OCMill nu zelfstandig plaats vinden.
OCMill is ook initiatiefnemer en verantwoordelijk voor de sfeerverlichting rond de feestdagen in het centrum van Mill. Dit is een project wat continu loopt en elk jaar wordt uitgebreid.

Check voor actuele activiteiten van OCMill ook onze Facebookpagina.