Foto: Cockie Kremers

Boekestijn Transport Service in Mill had een leuke actie opgezet in de aanloop naar het Winterfestijn in Mill. In De Neije Krant en op de site winter-festijn.nl stond een speciale puzzel, gericht op de werkzaamheden van Boekestijn Transport Service. Na het oplossen kon men de antwoorden in sturen en daarbij aangeven aan welke club of vereniging men de hoofdprijs van 500,- euro zou willen schenken. Helaas kon het Winterfestijn niet doorgaan, maar de actie van Boekestijn ging uiteraard wel gewoon door.

Er kwamen heel veel mailtjes en briefjes met oplossingen binnen en ruim 50 verschillende clubs, verenigingen en organisaties werden genomineerd voor de hoofdprijs. Uit alle inzendingen werd de mail van Hannie Hermsen getrokken en naast alle juiste antwoorden, gaf zij aan dat Scouting Mill het bedrag van 500,- euro zou moeten krijgen.

Afgelopen week nam Leen Gelders, secretaris van Scouting Mill het bedrag in ontvangst op kantoor van Boekestijn Transport Service in Mill. Uit handen van Gijs Nuijen, General Manager bij Boekestijn ontving zij het geldbedrag, bloemen en de felicitaties.

Boekestijn Transport Service heeft regelmatig vacatures. Meer weten of belangstelling in werken bij een internationale speler op de transportmarkt? www.boekestijntransport.com