De gemeentelijke informatiepagina verhuist per 1 januari aanstaande van De Neije Krant en inmill.nl naar het huis aan huisblad De Maas Driehoek. Vanaf die dag kunt u in De Maas Driehoek alle officiële berichten van de gemeente Land van Cuijk vinden: de huishoudelijke mededelingen, agenda’s voor vergaderingen, de bekendmakingen etc.

Gemeentepagina

Op 1 januari a.s. fuseren de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis tot één gemeente Land van Cuijk. Ook deze nieuwe fusiegemeente zal gemeentelijk nieuws uitbrengen via onder andere een eigen gemeentepagina.

Voor het mogen uitbrengen van deze gemeentepagina is een aanbesteding uitgeschreven die gegund is aan de combinatie De Maas Driehoek / Arena Lokaal. Deze twee kranten samen verschijnen op alle huisadressen in de gehele nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Voor de inwoners van de nu nog gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave en Sint Anthonis verandert er niets. Die hebben hun gemeentepagina al in een van deze twee kranten. Alleen voor de inwoners van de nu nog gemeente Mill en Sint Hubert betekent dit dat zij voortaan het officiële gemeentenieuws in De Maas Driehoek kunnen lezen. De Maas Driehoek verschijnt iedere week op dinsdag.

Bezorging en klachten

Met De Maas Driehoek zijn afspraken gemaakt over een goede bezorging. Immers iedere inwoner moet de gemeentepagina kunnen lezen. Is De Maas Driehoek niet bezorgd of heeft u andere klachten over de bezorging dan kunt u bellen met 0413-745983 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan nabezorgd. Het is ook mogelijk om uw bezorgklacht digitaal door te geven, dat kan via www.kliknieuws.nl.

De Maasdriehoek – inclusief de gemeentepagina - kunt u overigens ook online lezen. Ga ook daarvoor naar www.kliknieuws.nl.