Ondanks de lockdown, waardoor de Buitenschoolse Opvang (BSO) helaas moest sluiten hebben wij niet stil gezeten. Wij zijn wel open gebleven voor de ouders die werkzaam zijn in de cruciale beroepen.

Bij de Kinderopvang, PA en BSO hebben in de afgelopen weken leuke activiteiten plaatsgevonden.

Tijdens de Kerstperiode zijn er vele kerstkoekjes gebakken, hebben de kinderen een kerstverhaal ingestudeerd, vele liedjes gezongen en hebben we allemaal op de eigen groep een heerlijke kerstlunch gehad. Samen met de kinderen hebben we kerststerren gemaakt van bladerdeeg en eigen gemaakte croissantjes. Alle kinderen en leidsters hadden hun mooiste kleren aan. Wat zag het er gezellig uit!

Op Oudejaarsdag hebben we met de kinderen oliebollen gehaald op de markt. Dat was heerlijk smullen. De kinderen hebben 's middags de mooiste vuurpijlen geknutseld zodat we knallend het Nieuwe Jaar in konden gaan.

Bij de BSO was het thema Noordpool/Zuidpool. We organiseren een bootcamp want op de Noordpool is het erg koud dus we moeten onszelf goed warm houden. Daarna was er natuurlijk wat lekkers, warme chocomel met eigen gemaakte appelflappen. Ook hebben we in de vakantie samen met de kinderen een grote pan tomatensoep gemaakt. Heerlijk met een stokbrood en kruidenboter erbij. De kinderen werden uitgedaagd met een quiz. Wat weten ze eigenlijk over de Noordpool en Zuidpool? Nou, eigenlijk nog best veel...

Dit thema zal de komende weken nog verder uitgewerkt gaan worden.

Binnen de BSO werken we aan kinderparticipatie. Er is een kinderraad die meedenkt over activiteiten binnen de BSO. We vinden het belangrijk dat kinderen meedenken en een eigen visie overbrengen. Aandacht voor elkaars interesses, en respect hebben voor elkaar.

Gedurende dit jaar zal dit verder uitgebreid gaan worden.

Wil jij nu ook genieten van alle activiteiten die wij bij Spring IKKE aanbieden, meld je dan snel aan!

Voor meer informatie over Spring Kinderopvang kunt u terecht op onze website www.spring-kinderopvang.nl.

Indien u geïnteresseerd bent in opvang voor uw kind(eren) kunt u op de website een rondleiding aanvragen op onze locatie. Wij heten u van harte welkom om op onze locatie te komen kijken en u de informatie te geven die u zoekt. U kunt ook altijd naar de locatie bellen voor meer informatie: 088-2088437/088-2088439.