Nieuwe Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden in Boxmeer en Sint Anthonis.

De bejaardenhuizen zijn gesloten terwijl de mensen ouder worden. Dit leidt tot frictie in de zorg. Zo ook in de huishoudelijke ondersteuning. Een dergelijke situatie biedt ruimte voor nieuwe toetreders, zoals Poetszorg, poetsen met een praatje.

Poetsspecialist

Poetszorg, poetsen met een praatje, is een poetsspecialist die met gemotiveerde vaste lokale poetshulpen en met eigen, milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt.

Goed gereedschap is het halve werk

Door de kwaliteit van de poetsmiddelen kan in minder tijd, eenzelfde of een beter poetsresultaat worden bereikt. Er blijft dan tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie.

Nu ook in Boxmeer & Sint Anthonis

Poetszorg is al actief in Grave, Cuijk, Mill en Sint Hubert en is per 1 januari 2022 ook een nieuwe gecontracteerde Wmo-partij voor hulp bij het huishouden in Boxmeer en Sint Anthonis. Dat betekent dat iedereen met een Wmo-indicatie huishoudelijke ondersteuning voor Poetszorg kan kiezen of kan overstappen naar Poetszorg, poetsen met een praatje.

Voordelen

De voordelen van Poetszorg, poetsen met een praatje, zijn groot:

  • een vaste poetshulp
  • persoonlijk contact
  • een zichtbaar beter poetsresultaat door het gebruik van de eigen, gratis, milieuvriendelijke poetsmiddelen
  • Korte lijnen
  • Dicht in de buurt.

Dankbaar werk

Door de uitbreiding van het werkgebied is Poetszorg op zoek naar nieuwe medewerkers. Werken bij Poetszorg, poetsen met een praatje is heel dankbaar. Je bouwt een hechte band op met je klanten en je kunt tot maximaal 24 uur in de week, flexibel aan de slag. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verzorging, Verpleging & Thuiszorg.

Meer informatie

Meer informatie over Poetszorg, poetsen met een praatje, is te vinden op de website www.poetszorg.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Telefoon: 085 076 11 00.