Daisy Janssen van Fysiotherapie Mill is van plan op dinsdag, 18 januari te starten met een nieuwe cursus valpreventie. Zij wil dit samen met collega Nienke Peters oppakken.

Er wordt in kleine groepen gewerkt, zodat iedereen individueel kan worden benaderd. De cursus vindt plaats op dinsdag- en donderdagmiddag in de gymzaal van de Wester, 1 groepje van twee tot drie uur, een tweede groepje van drie tot vier uur. De cursus heeft tot doel om bij mensen kracht, balans en het reactievermogen te verbeteren. De bedoeling is dat mensen zo lang mogelijk met een actieve leefstijl kunnen doorgaan.

Opgeven

Opgeven kan bij Daisy Janssen, tel. 0485-451107, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De 10 lessen kosten € 175,-. Daar gaat vanaf wat de ziektekostenverzekering vergoedt. Dat is per verzekering verschillend, graag zelf even bellen met de verzekering. De meeste mensen hebben wel een aanvullende verzekering. De metingen voor en na de cursus worden als fysiotherapie gedeclareerd, dus hoeft u niet zelf te betalen. Meer informatie over de aard van de cursus krijgt u via het interview met Daisy in de Neije krant en op de website van de praktijk en op www.samenmillensinthubert.nl.