Stichting Het StartersLoket informeert, coacht en verbindt ondernemers. Als beginnend ondernemer krijg je met veel verschillende zaken te maken en vaak moet je dan ook nog bij verschillende instanties en websites informatie inwinnen. Tijdrovend en kan ook best omslachtig zijn. Wij hebben verschillende ondernemende krachten gebundeld en willen starters maar ook bestaande ondernemers van informatie voorzien waar zij ook echt iets aan hebben.

Onze belangrijkste doelen zijn:

  • verbindende factor
  • onafhankelijke sparringpartner
  • persoonlijke coaching en advies
  • bedrijfskundig advies
  • financieel advies
  • marketing advies
  • netwerk events organiseren
  • en nog veel meer!

Waarom Stichting Het StartersLoket?

Ondernemend en creatief zoals onze gemeente is, kwam namens de gemeente Monique Schaap, bedrijfscontactfunctionaris, met een vraagstuk bij het Ondernemers Collectief Mill terecht. “We hebben de gedachte om een soort platform te ontwikkelen voor startende ondernemers, willen jullie eens met ons meedenken?” We hebben direct een meeting gepland met enkele bestuursleden van het OCM en vrij snel de basis gelegd voor een businessplan.

Belangrijk voor ons als OCM maar ook als gemeente is het onafhankelijke en onpartijdige karakter, we willen namelijk zonder belang zoveel mogelijk (startende) ondernemers voorzien van goede en juiste informatie over diverse ondernemersvragen en zakelijke kwesties en wij denken die dienst beter in te kunnen vullen met de oprichting van een stichting.

Hoe werkt het?

Stel, je hebt een aantal belangrijke ondernemersvragen zoals:
Mijn bedrijfsplan, voldoet dat eigenlijk wel? Of, ik wil meer weten over een mogelijke vestigingsplaats, bij wie moet ik dan zijn? Welke verzekeringen zijn van belang en hoe zit het met een goede accountant? En hoe kom ik aan personeel en hoe promoot ik mijn bedrijf? Kan ik mij aansluiten bij een vereniging en waar kan ik netwerken?

Allemaal best logische vragen, hiervoor kun je dus vanaf 2022 contact opnemen met Het StartersLoket. Je belt of mailt, plannen een afspraak en jij legt, bij voorkeur vooraf per mail, jouw vragen voor. Vervolgens gaan wij binnen ons netwerk de nodige informatie verzamelen en beantwoorden we waar mogelijk zo jouw vragen. Misschien wil je juist contact met iemand uit jouw branche of bedrijfstak, geen probleem, wij zorgen ervoor.

Kortom, zoveel mogelijk informatie op 1 plek, een afspraak maken met iemand van het team en dan ook nog de mogelijkheid om te sparren met een businesscoach! Dat zien wij echt als meerwaarde voor startende ondernemers!

Laat je inspireren en vrijblijvend informeren, het is gratis!

Bel voor een afspraak 06 55287832 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Weten wat we nog meer doen? Bezoek www.HetStartersLoket.nl.