Er is iets nieuws op mijn pad gekomen waar ik helemaal enthousiast over ben! Een klankreis waarin je helemaal tot rust komt, waardoor de dingen die niet meer nodig zijn als vanzelf worden losgelaten. Een hele mooie aanvulling naast mijn praktijk ‘Via Energie’ waar ik al een geruime tijd healingsessies geef.

Het werken met klanken is eigenlijk vanzelf ontstaan. Tijdens de sessies ging ik steeds vaker een klankschaal gebruiken, en iedereen was hier erg positief over. In een korte tijd kwamen er steeds meer instrumenten bij. Niet dat ik ze allemaal kocht, maar ik kreeg vanuit allerlei hoeken instrumenten van anderen. Ondertussen heb ik een hele verzameling waar ik superblij mee ben. Schijnbaar is het de bedoeling om hier iets mee te gaan doen. En als ik zie wat klanken bij anderen voor een positief, rustgevend en helend effect hebben, dan voelt het voor mij dat de tijd aangebroken is om mijn passie helemaal te gaan volgen! Mensen dichter bij zichzelf laten komen.

En juist in deze tijd voelt dit extra belangrijk. Want als ik om me heen kijk zie ik dat het voor veel mensen steeds lastiger wordt om met beide benen op de grond te blijven staan. Er gebeurt op dit moment zoveel in de buitenwereld waardoor je vanzelf beïnvloed wordt en het steeds lastiger wordt om dichter bij jezelf te blijven. Daarnaast sjouw je vaak ook nog van alles met je mee zonder dat je dat eigenlijk in de gaten hebt. Dit maakt het er vaak niet makkelijker op.

Daarom is het nu extra belangrijk om stukken van jezelf los te laten die je niet meer nodig hebt zodat je weer meer rust kunt ervaren in jezelf.

Als ik puur naar mezelf kijk, voel ik me op mijn best als ik helemaal in contact ben (en durf te zijn) met mezelf. Als ik alles buiten mezelf even los kan laten en alles er mag zijn, zodat de energie weer kan gaan stromen. Pas dan kan er weer ruimte komen voor je kracht, je liefde en vreugde. En hierbij ondersteun ik graag anderen. Ik krijg vaak van mensen terug dat ze zichzelf een stuk lichter voelen als ze bij mij zijn geweest en daardoor lekkerder in hun vel zitten. En daar doe ik het voor! In februari ga ik starten met wekelijkse klankreizen. Voel je welkom op woensdagochtend om 10 uur of woensdagavond om 19.00 uur. Voor 15 euro een uur lang genieten, een moment voor jezelf waarin je helemaal tot rust komt, in een ontspannen sfeer, met achteraf een kopje thee en wat lekkers.

Aanmelden of info via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 29493906.

Liefs Astrid