Zondag 30 januari is Het 12uurtje weer terug op de radio van enkele weken weggeweest. Dit radioprogramma met Tom Raaijmakers en Corné Kremers was eerst te horen bij de Lokale Omroep Mill. Door het samengaan met Omroep Land van Cuijk is ook de programmering van deze 2 omroepen samengevoegd. Na een verbouwing van de radiostudio zijn alle radioprogramma’s weer terug en kan men 7 dagen in de week en 24 uur per dag op de hoogte blijven van al het nieuws uit het Land van Cuijk en dat alles omlijst met prima muziek.

In het eerste 12uurtje is burgemeester Wim Hillenaar te gast. Hij schuift om 12.00 uur live aan in de studio. In Het 12uurtje praat men met hem over de start van de nieuwe gemeente Land van Cuijk, de uitdagingen en de toekomst van deze grootste gemeente (qua oppervlakte) van Brabant.

Bart Vaessen is directeur van de Schouwburg in Cuijk. Vanaf deze week mogen zij de deuren weer openen. Maar dat wel met heel wat regels. Kan dat wel en hoe werkt dit in de praktijk? Dat hoort u in Het 12uurtje, want dan bellen Tom en Corné met Bart.

Ex-Millenaar Peter Groenen is sinds 1 januari Honorair Consul in Basel. Hoe hij daar terecht kwam en waar hij in deze functie zoal verantwoordelijk voor is, dat gaan Tom en Corné hem in een telefonisch interview vragen in Het 12uurtje.

Ook bellen Tom en Corné met Erik Jansen van het RBT Land van Cuijk. Dit over een boekje met wandel- en fietsroutes waarvoor iedereen nog tot 1 februari routes aan kan melden. Daarnaast start er weer een online vakantiebeurs ter promotie van het Land van Cuijk.

Elke zondag is er via een muziekspelletje een heerlijke vlaai te winnen. Via Raai voor een vlaai geven Tom en Corné elke week een tegoedbon weg van Bakkerij d’n Bekker. Welk muziekspelletje het deze week is? Luister naar Het 12uurtje en win!

Het 12uurtje is elke zondagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te beluisteren bij Omroep Land van Cuijk. Check voor een overzicht van alle frequenties of om wereldwijd te luisteren www.omroeplvc.nl. Interviews uit Het 12uurtje zijn terug te luisteren via hun podcast. Dit via alle podcastproviders en op www.het12uurtje.nl. Beschikt u over tips voor bijvoorbeeld interessante interviews voor in dit radioprogramma? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..