Hoi, ik ben Katinka Dijsselbloem. Ik heb opnieuw mijn bijscholing gehad en mag nu alle patiënten met een hartaandoening behandelen.

Zoals misschien sommige van jullie nog herinneren gaf ik jaren geleden al les bij Hart in actie. Ik ben dan ook erg blij dat ik dan ook nu weer met deze doelgroep mag werken.

Patiënten die een hartrevalidatieprogramma volgen hebben 50% minder kans op een herhaling van het hartprobleem en 35% minder kans om in de jaren erna te overlijden. Onder andere omdat hartrevalidatie bijdraagt aan een beter cholesterolgehalte en een betere bloeddruk.

Het kan zijn dat u recent een hartinfarct gehad heeft of een hartoperatie heeft ondergaan. Misschien bent u al langere tijd hartpatiënt? Lukt het u niet om zelfstandig verder te komen? Of misschien krijgt u het advies om contact op te nemen met een gespecialiseerde fysiotherapeut.

We merken dat verschillende patiënten niet mee kunnen bij de hartrevalidatie in het ziekenhuis en/of op zoek zijn naar een revalidatieprogramma op een ander niveau of ritme.

Tijdens de hartrevalidatie werken we samen aan uw herstel en leert u omgaan met uw onzekerheden en grenzen. Dit d.m.v. een trainingsprogramma waarbij de conditie, beweeglijkheid en spierkracht centraal staan. U leert opnieuw uw grenzen kennen. Waarschijnlijk leert u ze ook te verleggen op het niveau dat precies bij u past.

Wij zijn ook aangesloten bij Chronisch ZorgNet.

Heeft u vragen, stuur dan een mailtje of bel naar:

Katinka Dijsselbloem
Fysiotherapie Mill
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0485-451107