In samenwerking met de brouwers van De Blauwe Knoop komt er komende week (vanaf 5 februari) een speciaal bier op de markt van De Neije Krant. Het heeft de naam “De Neije Blonde” en is vanaf volgend weekend beschikbaar. Hiermee komt u niet alleen in het bezit van een lekker speciaal biertje, maar steunt u tevens Stichting huis aan huiskrant - De Neije Krant.

Te koop

De Neije Blonde is a 2,60 euro vanaf 5 februari te koop bij Albert Heijn van de Ven aan de Markt in Mill. Vanaf 6 stuks zijn ze ook rechtstreeks bij De Neije Krant te bestellen. Neem hiervoor contact op met tel. 0485 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Horeca

Maar ook is De Neije Blonde vanaf 5 februari bij diverse lokale horecabedrijven en gemeenschapsaccommodaties in het assortiment opgenomen. Bestel bij hen een lekkere Neije Blonde. Dit kan bij:

  • Plaza de Frietkraam & Zo Mill;
  • Grandcafé ’t Lagerhuis Mill;
  • Kasteel Tongelaar Mill;
  • Wijkaccommodatie de Wester Mill;
  • Cultureel Centrum Myllesweerd Mill;

Wilt u als horecaonderneming ook deze Neije Blonde in uw assortiment opnemen? Neem dan contact op met De Neije Krant via tel. 0485 32 56 34 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..