Praten zonder spreken? Dat kan met gebarentaal! Een taal die voor iedereen leuk is om te leren, ook voor kinderen. Daarom kunnen zij op vrijdagmiddag 11 februari deelnemen aan het Kindercollege ‘Gebarentaal’ in Bibliotheek Boxmeer.

Liset van der Landen is docent kindergebaren en vertelt tijdens het Kindercollege niet alleen allerlei weetjes over deze taal, maar gaat vooral met de deelnemers aan de slag. Met allerlei spelletjes worden er handige gebaren geleerd.

Moet je stil zijn in de klas, maar wil je toch nog even iets zeggen? Wil je een taal spreken die niet zoveel mensen kennen, waardoor je makkelijker geheimen kunt delen? En wil je met kinderen en volwassenen praten die deze taal echt spreken? Leer tijdens het Kindercollege een aantal handige gebaren.

Vindt jouw zoon, dochter of kleinkind dit reuze interessant? Geef ze dan op voor dit gratis Kindercollege via www.biblioplus.nl/kindercollege Het Kindercollege is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Mocht het Kindercollege i.v.m. corona niet door kunnen gaan, dan komt er een nieuwe datum.