Zondag 6 februari is het tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij Omroep Land van Cuijk weer tijd voor Het 12uurtje. Naast een prijsvraag waarmee men een vlaai van Bakkerij d’n Bekker kan winnen, zijn er ook weer interviews, gezellige muziek en bespreken de programmamakers de actualiteit.

Studiogast is deze keer Jan Hendriks uit Vortum-Mullem. Hij bracht onlangs een boek uit met foto’s van mooie plekjes in het Land van Cuijk. Daarnaast bellen Tom en Corné met Geert Verstegen van de Milieuvereniging Land van Cuijk over een informatieavond op 9 februari in Sint Hubert en is er contact met Erik Wille. Hij is van het Maasvallei ondernemersnetwerk en organiseert binnenkort samen met Biblioplus een online bijeenkomst voor startende ondernemers.

Check voor een overzicht van frequenties bij de diverse providers of om wereldwijd live mee te luisteren www.omroeplvc.nl. Alle interviews in Het 12uurtje zijn terug te luisteren via alle bekende podcastproviders of op de eigen podcastpagina op www.het12uurtje.nl.