Wat is jouw mooiste of bijzonderste herinnering aan het Aldendrielpark? Die vraag stelde het bestuur van Stichting Aldendrielpark in Mill. Dit jaar bestaat het park 25 jaar en dat wil men later dit jaar vieren. Bij een jubileum passen herinneringen en vandaar dat men deze graag wil verzamelen en bewaren. Mail uw herinneringen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er zijn ondertussen al diverse reacties binnen. Ook op de geplaatste oproep via social media reageerde diverse bezoekers van evenementen in het Aldendrielpark. Vooral carnaval, Mill at the park en het Parkfeest van Toeternietoe kwamen daar voorbij.

Marius Verbruggen mailde: “Het eerste wat bij mij opkwam was het volgende. Daar in het park hebben wij met het Zotte zomerfestival ons voor de eerste keer gepresenteerd. Wij dat zijn de ouders en bewoners van de woongroep Tour Mill Lijn uit Mill. Sinds die dag zijn wij serieus begonnen met het realiseren van deze droom.”

Via reacties op de Facebookpagina van De Neije Krant lazen we dat velen mooie herinneringen hebben aan Mill@thepark. Dit muziekfestival werd in 2014 voor het eerst gehouden. Dorus Albers heeft aan alle edities mooie herinneringen: “Maar vooral de editie met de wedstrijd Nederland-Mexico!!! 0-1 achter tot de 88ste minuut. Toen scoorde Sneijder de 1-1. En in de 90+4 de minuut schopte Huntelaar de penalty binnen zodat "we" wonnen!! En daarna was het groot feest met een U2 coverband!! En afterparty bij café De Winkel!!”

Jan Crooijmans mailde ons: “Voor mij is buiten de carnaval in het park om, toch wel Het Zotte zomerfestival. Bij de eerste editie stonden wij met aircooled VW de Peel op het veld langs het kermis terrein om onze VW`s te showen. Bij de 2e (en ook de laatste) editie, reden wij van Aircooled VW de Peel samen met klassiek Mechaniek uit zeeland een mooie rondrit die eindigde in het Park, nadat iedereen zijn oldtimer auto, motor, caravan had laten zegenen door mijnheer Pastoor stelden ze zich op om enkele uren het publiek deze auto`s van allerlei merken te tonen aan het publiek, en de eigenaren van de bolides konden zich vermaken op de nostalgische kermis. het was gewoon geweldig !!”

Heb jij ook een leuke herinnering?

Mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..