Astrid Bannink van de Lokale Partij Grave stelde onlangs wat vragen over de nu al oplopende kosten voor de bouw van het nieuwe gemeentehuis voor de gemeente Land van Cuijk. Maar ook maakt zij zich zorgen over kernendemocratie, nu er minder geld voor gereserveerd zal worden dan in eerste instantie de bedoeling was. Donderdag 17 februari is Astrid te gast in Regelkevers bij Omroep Land van Cuijk en komen deze zaken beslist aan de orde.

Daarnaast is er een gesprek met Jochem Jacobs van het CDA. Wat hem betreft zijn rotondes te saai en moet er wat aan gedaan worden. Liesbeth van Heeswijk van Liberaal Land van Cuijk is alles behalve blij met het raadsbesluit over de Romeinse-tempel in Cuijk. Waar precies de pijn zit, ook daarover is meer te horen in Regelkevers.

Regelkevers is elke donderdag tussen 18.00 uur en 19.00 uur live te horen bij Omroep Land van Cuijk. Hierna is de uitzending ook terug te horen via de podcast van Regelkevers bij alle bekende podcastproviders en op www.regelkevers.nl.