Proms-concert 2014

Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022 gaat muziekvereniging Amicitia haar 100 jarig bestaan vieren met een proms concert, genaamd ‘Proms op z’n Langenboms’. Hiervoor zijn wij op zoek naar zangers en zangeressen.

Een proms concert is geen doorsnee concert. Het is een concert waarbij alles net wat grootser wordt aangepakt. Er is een leuk programma met allerlei bekende (meezing)liedjes, er zijn zangers en zangeressen, er is een dansgroep en alles wordt aangekleed met een mooi podium en licht en geluid. Een uitgaansavond vol entertainment!

Voor deze concerten zijn wij nog op zoek naar zangers en zangeressen. Zowel voorgrond als backing vocals (achtergrond). Ben jij iemand die graag in de spotlights staat en die het leuk vindt om met een harmonieorkest een leuk, mooi, feestelijk of juist intiem nummer te zingen? Of ben jij iemand die het leuk vindt om als backing vocal de zanger of zangeres te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Rond begin maart willen we een zaterdag inplannen om alle zangers en zangeressen uit te nodigen en te kijken wat je graag zou willen zingen (we hebben eventueel al een aantal nummers) ook kun je dan aangeven of je graag op de voorgrond of juist op de achtergrond staat.

Zie je dit wel zitten en kom je graag een paar liedjes zingen tijdens ‘Proms op z’n Langenboms’? Geef je dan snel op door een mail met je gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..