Vanaf donderdag 3 maart 7:00 uur tot en met vrijdag 4 maart 18:00 uur worden er rioleringswerkzaamheden uitgevoerd aan de Wanroijseweg in Mill. Gedurende deze periode is de Wanroijseweg, tussen de rotonde bij café restaurant Erica en de Van den Boogaardweg, afgesloten voor het doorgaande verkeer met uitzondering van (brom-)fietsers en voetgangers.

Werkzaamheden

Voor de afvoer van rioolwater vanuit woningbouwplan ’t Kavelt wordt er een nieuw rioolgemaal gebouwd in de wijk. Deze pompt straks het afvalwater vanuit de wijk via een persleiding naar de riolering in de Wanroijseweg. Voor de aanleg van de nieuwe persleiding moet de Wanroijseweg worden opengebroken en wordt de nieuwe persleiding door de aannemer ingegraven naar de overkant van de weg. Hiervoor is het nodig de weg af te sluiten. Nadat de sleuf weer is dichtgemaakt wordt de rijbaan weer hersteld en wordt de weg weer opengesteld voor het verkeer.

Bereikbaarheid

Voor het doorgaande verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld via de Bosweg N264 en Vorleweg en over het industrieterrein Het Spoor.

Voor de aanpassingen van de dienstregeling en haltes van de lijnbussen 91-92 en 292 gedurende de werkzaamheden verwijzen we je naar de website van Arriva: www.arriva.nl.

Alle aanliggende bedrijven en woningen blijven bereikbaar. Dit geldt ook voor de Aldi. Wij vragen weggebruikers rekening te houden met enige overlast en extra reistijd, die niet te vermijden is.