Elke maandagavond kunt u komen “Bewegen & ontspannen” bij De Koffiepot in Wanroij. De lessen bestaan uit milde bewegingen op en rondom de stoel. Tijdens de lessen wordt er naast bewegen, ook aandacht besteed aan de ademhaling en gebruik gemaakt van muziek.

Het is écht de moeite waard om goed voor uw lichaam en geest te zorgen, anderen mensen te ontmoeten en een manier te vinden waarop u echt kunt ontspannen. Het mooie is dat iedereen kan mee doen met deze laagdrempelige vorm van beweging.

Annie verteld..

Annie is één van de vaste deelnemers van de groep en vertelt kort over haar ervaring met de les.
“Ongeveer 3 maanden geleden las ik in het Wanroijs nieuws over de les Bewegen & ontspannen en heb ik Nina gebeld om mezelf aan te melden voor een proefles. Al snel merkte ik dat deze manier van bewegen helemaal bij mij paste. Ik vind het fijn om in een klein intiem groepje te bewegen. Op deze manier heb je veel meer contact met elkaar dan in een grote groep. Ondanks mijn reumatische klachten kan ik goed meedoen met deze ontspannen manier van bewegen. Ik kijk er iedere week naar uit!”

Wilt u meer informatie over deze les voor uzelf, uw partner, vader of moeder over deze les? Of wilt u een proefles inplannen? Neem dan gerust contact op.
U mag altijd twee keer gratis mee doen, om te ervaren of het iets voor u is.

Locatie: Bij Dagbesteding De Koffiepot, Wanroij
Tijd: 18.30u - 19.30u
Contactpersoon: Nina Swartjes, BeweegGeluk tel: 06-20986649
Kosten: €5,50 per les, inclusief consumptie