Dankzij de versoepelingen is onze bigband, de Thompson Bridge Band met muzikanten uit Grave en wijde omgeving, weer enthousiast begonnen met de repetities en zien we met veel plezier uit naar onze komende optredens.

De TBB is een swingende bigband met een veelzijdig repertoire. De basis van de band wordt gevormd door een sterke en uitgebreide ritmesectie. Verder beschikt de band over optimaal bezette blazerssecties met uitstekende solisten. De zang wordt verzorgd door een ervaren zangeres.

Onze bigband heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bekende en graag gehoorde band en is daarom vaak te horen bij allerlei soorten evenementen. De band speelt een breed re-pertoire dat zowel de evergreens uit het bigbandrepertoire omvat, als ook o.a. pop, latin en swin-gende dansbare muziek staan.

De TBB repeteert op de woensdagochtend onder professionele leiding in een goed uitgerust repetitielokaal in Langenboom.

Ter versterking van onze trompetsectie heten we een nieuwe trompettist (v/m) graag van harte welkom. Voor deze trompettist/e gaan we uit van ervaring in een orkest/band en kennis van bladmuziek. Uiteraard is er gelegenheid om een keer een repetitie bij te wonen en de sfeer te proeven. Schroom niet en neem contact op met:

Wil van Raay, 06 30706368 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitgebreide info: www.thompsonbridgeband.nl