We hebben afgelopen dagen van de eerste lentezon mogen genieten waardoor de kriebels voor het opknappen van de tuin weer voelbaar worden. Pasen lijkt nog ver weg maar om u te helpen om uw tuin met Pasen tip top op orde te hebben houdt het St BarbaraGilde op zaterdag 26 maart 2022 hun jaarlijkse potgrond actie. Nu de corona maatregelen voor het grootste deel zijn vrij gegeven organiseert het St BarbaraGilde hun potgrond verkoop weer als van ouds.

Met volle karren wordt tussen 10.00 en 14.00 uur door Sint Hubert gereden om de potgrond aan te bieden. Deze potgrond is van zeer goede kwaliteit en niet alleen uitermate geschikt voor borders en/of bloembakken maar daarnaast ook een goede bemesting van uw hele tuin.

Om afrekenen aan de deur zoveel mogelijk te voorkomen kunt u vooraf het verschuldigde bedrag overmaken naar NL74 RABO0134301625 van het St BarbaraGilde met als omschrijving: potgrond (aantal zakken), naam en uw adres.

Het gilde mag niet vóór 26 maart van deur tot deur gaan in Sint Hubert daarom is het ook mogelijk de potgrond te bestellen bij Ad en Dorette Schuurmans tel. 06-12946675. U kunt dan tevens aangeven wanneer de zakken bij u moeten worden afgeleverd. De zakken worden met een “tot in huis service” op het door u gewenst tijdstip en plaats, in tuin of garage, afgeleverd. Het uit de zakken halen en benutten van de potgrond laten we graag aan u over.
Omdat in Mill en Wilbertoord geen potgrond verkoopactie wordt gehouden kunnen de inwoners van die plaatsen ook bestellen. We mogen daar echter geen deur tot deur verkoop houden.

Mocht u zaterdag 26 maart niet thuis zijn of al eerder over potgrond van het gilde willen beschikken dan kunt u tegen contante betaling de potgrond vanaf maandag 14 maart 2022 zelf afhalen bij bouwbedrijf “Gebr. van Tienen” aan de Past Jacobsstraat te Sint Hubert.

Ondanks dat de inkoop een stuk duurder is geworden is het tarief voor u het zelfde als vorig jaar, dit als tegemoetkoming voor uw trouwe afname tijdens corona.

De potgrond zit in zakken van 50 liter en kosten € 5,00 per zak, bij afname van 3 zakken krijgt u korting. Per 3 zakken kost de potgrond € 12,50.