Komende zondag 13 maart zijn er in Het 12uurtje bij Omroep Land van Cuijk weer leuke interviews en gezellige muziek te horen, maar ook zijn er maar liefst 3 vlaaien te winnen. Door carnaval en de naweeën daarvan was er 2 weken oprij geen 12uurtje. Maar de tegoedbonnen voor een vlaai van Bakkerij den Bekker waren er wel. Deze zijn nu komende zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te winnen via diverse spelletjes. Luisteren en winnen dus!

Maar ook wordt er in Het 12uurtje gesproken met astronaut André Kuipers die op 19 maart in de Schouwburg in Cuijk staat met de Space Academy. Jolanda Hermans en Chris Swijnenberg schuiven aan om over 10 jaar Cultureel Centrum Myllesweerd te vertellen en hun jubileumweekend eind maart. Martijn Schmiermann is betrokken bij speciale middagen voor jonge mantelzorgers in het Land van Cuijk. Hoe en wat, dat hoort u komende zondag.

Zie voor een overzicht van frequenties en kanalen of om wereldwijd te luisteren en kijken naar Omroep Land van Cuijk de site www.omroeplvc.nl. Interviews uit Het 12uurtje zijn via hun podcast terug te horen en via www.het12uurtje.nl.