Met de toenemende vluchtelingenstroom vanuit het door oorlog geteisterde Oekraïne richting Hongarije kreeg ik (Stefan Kremers) steeds meer de neiging om iets te gaan doen voor deze mensen die huis en haard achter moeten laten. Aangezien ik zelf weet door de corona epidemie hoe lastig het kan zijn als je je kinderen een langere tijd niet kan zien, kan ik me de voorstelling niet maken, voor deze hoofdzakelijk vrouwen en kinderen, hoe het moest zijn om het land te ontvluchten en hun man/vader in het oorlogsgebied achter te halen. En aangezien in het aankomende weekend toch al van plan was om naar Hongarije te gaan, kwam bij mij het idee om daar ook te gaan helpen.

Ik ben nu ik contact met mensen uit het grensgebied die mij aangeven wat er op het moment dat ik in Hongarije ben het hardst nodig is. Dnek hierbij aan voedsel en schoon water, baby artikelen en hygiëne producten. We gaan dit dan zelf in Hongarije inkopen en dit dan in het grensgebied afgeven. Al het opgehaalde geld ga ik hierin steken. Vervoer en bijbehorende kosten zoals benzine zijn voor onze eigen rekening. Na 3 dagen staat de teller van onze actie al op ruim 2200 euro. Maar elk beetje meer helpt hierin.

Indien je een bijdrage wil leveren, is dit mogelijk via onderstaande link. Ik zal er voor zorgen dat elke euro daar goed besteed gaat worden.

"Donatie Oekraïne " via https://tikkie.me/pay/2lh01lfdjpbtdqc2tbs3

Bedankt

Stefan Kremers, mede namens Conny, Lívia en Viktor