Wie zou u dit weekend willen verrassen met een lekkere vlaai en waarom? Laat dat voor komende zondag (20 maart) weten aan de redactie van Het 12uurtje bij Omroep Land van Cuijk. Onder alle inzendingen gaan Tom Raaijmakers en Corné Kremers komende zondag 2 vlaaien weggeven van Bakkerij den Bekker. Mail wie u waarom zou willen verrassen inclusief de adresgegevens en telefoonnummer van de betreffende persoon naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naast het weggeven van 2 lekkere vlaaien en leuke muziek, is er zondag meer te beleven in Het 12uurtje. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur is er ook een gesprek met Mayke Selten van den Elzen en Lowie Althuizen van Omroep Land van Cuijk. Zij organiseren in het jubileumweekend van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill ook een open dag van hun studio. Dit op zaterdag 26 maart tussen 14.00 uur en 19.00 uur. Deze studio is gevestigd in het souterrain van Myllesweerd.

Verder is er in Het 12uurtje een gesprek met Erik Jansen van het Regionaal Bureau Toerisme Land van Cuijk. Met Erik praat men over de Zomer van een Goei Leven en hun actie om activiteiten in het Land van Cuijk extra te promoten. Verder is er een muziekspelletje, actueel nieuws en meer. Kortom, luister ook deze zondag naar Het 12uurtje. www.omroeplvc.nl.