Omroep Land van Cuijk presenteert op zaterdag 14 mei de Top 100 van het Land van Cuijk. Iedereen kan tot 15 april de eigen 5 favoriete platen doorgeven en daarmee maakt men ook nog eens kans op leuke prijzen. Want onder alle inzendingen worden die dag verschillende prijzen verloot. Aarzel dus niet en surf nu direct naar www.top100landvancuijk.nl.

Sinds 1 januari 2022 is Omroep Land van Cuijk de officiële publieke omroep voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Met RTV-programma’s, een kabelkrant, een website en diverse social mediakanalen brengen vrijwilligers 24 uur per dag en 7 dagen in de week muziek, nieuws en informatie voor alle inwoners in hun zendgebied. Omroep Land van Cuijk doet dit alles vanuit hun eigen studio in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.

Op zaterdag 14 mei komt ook de Top 100 Land van Cuijk live vanuit deze studio. Via zowel radio als televisie zijn die dag de 100 favoriete platen van de 90.000 inwoners uit de 33 kernen van de gemeente Land van Cuijk te horen. Tevens komen er die dag diverse gasten voorbij in de studio, waaronder ook waarnemend burgemeester Wim Hillenaar.

Zorg ervoor dat ook jouw favoriete platen niet ontbreken in deze lijst der lijsten en geef deze voor 15 april door via www.top100landvancuijk.nl.