Onlangs zei Liesbeth van Heeswijk tijdens een telefonisch interviewtje in het radioprogramma Regelkevers dat zij de gemeenteraad en college veel te Cuijks vindt. Vanavond is ze studiogast en is er meer tijd om over deze uitspraak te praten. Maar er zijn meer zaken waarover Liesbeth op dit moment niet tevreden is als het gaat om de nieuwe gemeente, gemeenteraad en college. Hoe en wat precies? Dat hoort u vanavond, donderdag 24 maart tussen 18.00 uur en 19.00 uur in Regelkevers bij Omroep Land van Cuijk.

Verder is er een telefonisch interviewtje met Albrecht Martens. Hij is fractievoorzitter van het CDA en geeft leiding aan 13 raadsleden. Hoe dit werkt in de praktijk zal men hem komende donderdag vragen. Ook is er een gesprek met Paul Vogels van de Dorpsraad in Langenboom. Ook zij maakten een kernen CV en zijn in afwachting hoe de kernendemocratie vorm gaat krijgen in de gemeente Land van Cuijk.

Regelkevers is een programma van Frank Peters, Herman van Gaal en Corné Kremers. Beluister het live op donderdag van 18.00 uur tot 19.00 uur via Omroep Land van Cuijk of beluister de uitgezonde afleveringen via hun podcast op o.a. www.regelkevers.nl.