Vanavond, donderdag 31 maart is voor de laatste keer op donderdag om 18.00 uur Regelkevers te horen bij Omroep Land van Cuijk. Vanaf komende week is dit politieke radioprogramma voortaan op dinsdag te horen. Reden hiervoor is dat iedereen die actief is in de politieke arena van de gemeente Land van Cuijk op donderdagen vaak vergaderingen en bijeenkomsten heeft. Vandaar dat de programmamakers Frank Peters, Herman van Gaal en Corné Kremers hun radioprogramma verhuizen naar dinsdag. Dit wel op dezelfde tijd, van 18.00 uur tot 19.00 uur bij Omroep Land van Cuijk.

In deze laatste donderdag-editie is Judith Logtens van de VVD Land van Cuijk studiogast. Met haar bespreken de programmamakers zowel de start van deze nieuwe gemeente, de gemeenteraad, hun mening over het raadsprogramma en de opvang van asielzoekers in relatie tot de opvang van Oekraïners in het Land van Cuijk. Johan Postma is gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Land van Cuijk. Hij zal een toelichting geven op de status van de huidige ambtelijke organisatie en openstaande vacatures.

Regelkevers is te beluisteren via diverse providers en wereldwijd via luister live op www.omroeplvc.nl. Op die site is ook een overzicht te vinden van alle frequenties en kanalen.

www.regelkevers.nl