Hoera! Na bijna twee jaar oorverdovende stilte zingen we weer… Op een paar korte onderbrekingen na, bleef onze repetitieruimte in Cultureel Centrum Myllesweerd leeg. We hebben wel contact met elkaar gehouden via de app en online repetities. Ja, best leuk, maar niets is zo fijn als samen in het echt zingen en elkaar weer zien. Wat een feest dat dat nu weer kan!

VoiceMill is een gezellig, maar ook enthousiast koor met nu 26 leden. Onder leiding van onze dirigent José Lemmens repeteren we elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. We zingen Nederlands- en Engelstalige pop- en musicalnummers, meerstemmig. Het repertoire wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld. Meerdere keren per jaar treden we op.

Inmiddels is de stemverdeling behoorlijk uit evenwicht geraakt. Er zijn te weinig sopranen, tenoren en bassen en de mannen zijn ernstig ondervertegenwoordigd. We zijn dus naar jullie op zoek! Maar uiteraard is iedereen welkom.

Dus daarom deze oproep: Kom eens luisteren, en/of meezingen en de sfeer proeven. Loop gewoon binnen bij onze repetitie in Myllesweerd en maak kennis. Je kunt helemaal vrijblijvend twee keer mee repeteren en ervaren of het wat voor je is. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Aarzel niet en kom gewoon!

En neem alvast een kijkje op onze website: www.voicemill.nl.

Zingen bij VoiceMill... gewoon DOEN!