Het asieldier van de week is Ozakoh. Dat is Hokazo, maar dan omgedraaid! Dat past deze knappe heer ook heel goed, want hij heeft zich van verlegen kat omgedraaid naar knuffeldier!

Ozakoh heeft een geschatte geboortedatum van 1 december 2018 en is als zwerfdier binnengekomen. In het begin was hij erg verlegen, maar zoals we al schreven heeft hij zich ontpopt tot knuffeldier. Hij komt zelfs om aandacht vragen van mensen die hij al een beetje kent. Hij vindt dat nog wel een beetje spannend, maar zoals hij zich best snel heeft laten zien als knuffel kat, verwachten wij dat hij in een eigen huisje snel wat zekerder wordt en die spanning kan loslaten.

Ozakoh zoekt een huisje met een veilig afgezette tuin. Hij vindt het heerlijk om buiten te zijn. Lekker te luieren in de zon, achter insecten aan zitten of heerlijk rollen in het gras. Waarom dan een afgezette tuin? Ozakoh heeft twee hartafwijkingen, namelijk HCM en SAM. Hij heeft daar momenteel geen last van, maar het zou kunnen dat hij daar in de toekomst wel last van zou kunnen krijgen. Om hem in de gaten te kunnen houden, is het belangrijk dat hij veilig in de tuin blijft. Helaas voor hem zijn de hartproblemen de reden dat mensen afzien van adoptie van deze toffe peer.

Wil jij die leuke Ozakoh wel een fijn huisje bieden? Ga dan naar www.hokazo.nl/dier/ozahok of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen we snel contact met je op.