Sinds zondag 3 april is het veldcafé elke zondag weer geopend. Dit vieren wij op 10 april passend, bij dat waar de Buitenplaats Zevenhutten voor staat: Verhalen delen, verhalen in ere houden, je verhaal kwijt te kunnen. Er zijn traditionele en nostalgische activiteiten voor iedereen terwijl je kunt genieten van een hartige en zoetige brunch.

Weet je het nog een optocht met een Palmpasen stok op Palmzondag? Die je dan zelf had versierd met crêpepapier, behangen met eitjes die je had geregen aan een touwtje en in een boog had vastgemaakt aan de stok. Jonge groene palmtakjes, een broodhaantje boven op de stok. Dan in een optocht door de straten. Denkend aan vroeger met warme herinneringen aan die mooie tradities. Op zondag 10 april gaan we die tradities en nostalgie, de oude en nieuwe verhalen, een nieuw leven geven! Dat willen we graag doen met iedereen die dat gevoel weer wil ervaren! En wat is er mooier om dit te doen met je kinderen, opa en oma? Er komt zelfs een verhalenverteller korte verhaaltjes vertellen passend bij het thema. Kinderen mogen zelf hun Palmpasen stok versieren en de eitjes gaan zoeken. En natuurlijk gaan we een échte optocht houden met de Palmpasen stok.

Jong en oud zijn van harte welkom om tevens aan te sluiten bij de hartige en zoetige brunch die vers bereid is in onze keuken. Zitten aan tafels met geruite kleedjes en daarop lentebloemen.
We vieren de lente. We vieren dat we samen verhalen in ere houden en nieuwe maken. Dat we mogen genieten van het samen zijn met elkaar!

We heten je graag van harte welkom op zondag 10 april om 11.00 uur. We willen graag dat je je aanmeldt, zodat we iedereen een mooie dag kunnen bezorgen. Ga hiervoor naar onze website www.zevenhutten.nl/agenda/zondag-10-april-vier-de-lente/.