Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V.

Wij kondigen aan dat Mike Kleijngeld vanaf heden een samenwerkingsverband is aangegaan met Lamfred van Lanen om samen Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V. voort te zetten om zo de continuïteit binnen de organisatie en voor onze klanten te kunnen waarborgen.
Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V. is van oudsher een familiebedrijf opgericht op 1 april 1979 door Frans van Lanen. Afgelopen januari is Frans helaas plotseling komen te overlijden.

Mike Kleijngeld

Mike Kleijngeld is sinds december 2009 in dienst bij Van Lanen. Na zijn eerste kennismaking via een stageperiode is Mike na zijn studie bij Van Lanen in dienst gekomen. Tijdens deze jaren heeft hij diverse functies doorlopen van monteur tot projectleider.

Velen van u zullen Mike daarom al kennen. De laatste jaren houdt Mike zich met name bezig met de aansturing van de werkzaamheden die Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V. uitvoert bij hun agrarische klanten.
Nu ruim 13 jaar later is hij klaar voor de volgende stap, een samenwerkingsverband met Lamfred van Lanen.

Elektro-installatiebedrijf Van Lanen B.V.

Al sinds 1979 zijn we een betrouwbare partner in de aanleg van alle elektrotechnische installaties. We installeren onder meer licht en krachtinstallaties, leggen datacommunicatie aan en verzorgen het gebouwbeheersysteem.
De laatste jaren heeft de verduurzaming ook gezorgd voor uitbreiding van onze werkzaamheden, zoals zonnepanelen installaties en oplaadpunten voor elektrische voertuigen.
Van engineering, ontwerp tot aanleg en onderhoud, coördinatie en het verhelpen van storingen.
We zijn in diverse sectoren actief met een totaalconcept dat begint met een gedegen advies.
De combinatie van jarenlange ervaring, het toepassen van uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten en ons team van toegewijde medewerkers is uw garantie voor een optimaal eindproduct voor nu en in de toekomst.

Vertrouwd adres

Voor u als relatie zullen er geen directe merkbare veranderingen zijn. Wij blijven het vertrouwde adres voor uw elektro-installatie in de utiliteit, industrie en agrarische sector. We garanderen de service en continuïteit die u de afgelopen 43 jaar van ons gewend bent.