Mevr. Verduesen uit Cuijk zag in de krant een artikel staan van het Senioren Hobby Centrum Mill voor hun nieuwe hobby Fries houtsnijden. Aangezien ze zelf een hele bijzondere beeldenverzameling (“beeldenstorm”) bezit, nam ze contact op met het Hobby Centrum Mill. Ze biedt haar hele beeldenverzameling gratis aan.

Teamleiders van het Senioren Hobby Centrum, gaan deze verkopen tijdens de a.s. Hobby Markt (met toestemming van de Wester) op 24 april in het gemeenschapscentrum De Wester Mill. De opbrengst wordt geheel geschonken aan de Landelijk actie t.b.v. vluchtelingen - bewoners Oekraïne. Giro: 555. De doelstelling van het SHC: Alleen kunnen we weinig, samen kunnen we nog heel veel gaat met deze actie opnieuw op. Met grote dank aan Mevr. Verduesen. Het Senioren Hobby Centrum zal tijdens de Hobby markt ook aanwezig zijn met een P.r. stand Hobby Glas in Lood en Fries hout snijden/bewerking.

Voor meer info: Ans Bardoel 06.34484961 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..