Asieldier van de week is Celebrations. Een knappe dame, met schitterende groene kijkers, wacht al lang tot zij kan “celebraten”. Want een eigen baasje, daar zou zij ontzettend gelukkig worden en zich helemaal ontpoppen tot heerlijke huiskat.

Celebrations heeft een vijftal heerlijkheden op de wereld gezet, namelijk haar kittens Dove, Bounty, Mars, Snickers en Twix. Zij hebben al een fijn huisje gevonden, maar Celebrations nog niet. En waarom nog niemand dit lekkere dier in huis heeft genomen, snappen we echt niet!

Want Celebrations heeft ondervonden dat aaitjes het beste gevoel in de wereld met zich mee brengen. Wanneer de oudste dochter van het pleeggezin binnenkomt miauw ze en gaat ze al helemaal trappelen. Wat geniet zij van die aaitjes. Celebrations geeft dan kopjes tegen alle dingen die ze tegen komt: de krabpaal, de deurpost, een mandje. Naar de volwassen mensen is ze nog wat terughoudend, maar bij een eigen baasje zal ze vermoedelijk snel ook die kopjes geven. Celebrations is gewend aan kinderen in huis, inclusief de drukte die daarbij hoort. Ze is daar niet echt van onder de indruk, maar zoekt wel een baasje dat geduld met haar heeft.

Wil jij dit angsthaasje omtoveren tot ex-angsthaasje en samen het leven vieren? Ga dan naar https://hokazo.nl/kat/celebrations/ en neem contact op met Hokazo!